Izvor: HotSport.rs, 16.Apr.2017, 19:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BUUUUM: Nekada je bio velika nada Partizana, dao gol i u derbiju, a danas samo niže evrogolove! (VIDEO)

Fenomenalan pogodak deteta Partizanove škole, a danas velike zvezde australijskog fudbala, Nebojše Marinkovića.

Navijači Partizana pamte ga po golovima protiv Groningena u kvalifikacijama za Ligu UEFA, kao i u ‘večitom’ derbiju koji su crno-beli dobili na Marakani sa 4:2. Tada je Nebojša Marinković postigao treći gol za tadašnji tim Miroslava Đukića i najavio veliku karijeru.
Ipak, nešto se ‘prelomilo’ i on se umesto srpskog, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << pa i evropskog fudbala, otisnuo u australijski gde sa velikim uspehom nastupa za Pert Glori. Za ovaj tim je u meču protiv Melburn sitija postigao šesti gol u sezoni i to na fenomenalan način.
U pobedi od 5:4, Marinković je postigao izuzetno lep gol iz slobodnog udarca sa poprilične udaljenosti. Loptu je od prečke silovitim udarcem poslao u mrežu, a golman je paradom samo ulepšao ovu majstoriju Srbina.

(Izvor: youtube / Matchday Highlights)
The post BUUUUM: Nekada je bio velika nada Partizana, dao gol i u derbiju, a danas samo niže evrogolove! (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Booom! Evrogol bivšeg Partizanovog asa! (video)

Izvor: Sportske.net, 16.Apr.2017

Kada je on u pitanju, to nije ništa novo....Nebojša Marinković je odavno navikao navijače australijskog Pert Glorija na efektne golove, a najnoviji je postigao danas, u derbiju 27. kola tamošnje A lige, protiv Melburna...Ovaj duel je Marinkovićev tim dobio sa 5:4, a nekadašnji vezista Partizana...

Nastavak na Sportske.net...

Kapitenu Partizana nebitno ko sudi u derbiju?!

Izvor: Sportske.net, 16.Apr.2017

Ima razumevanja i za sudijske greške ako ih bude....Kao i pred svaki duel Crvene zvezde i Partizana poslednjih godina, i ovoga puta je veliku pažnju izazvala informacija o imenu glavnog arbitra derbija...Ovoga puta pravdu će deliti Danilo Grujić, a fudbaler Partizana Miroslav Vulićević, koji će...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.