Škoda superb GreenLine na jednom rezervoaru prelazi 1.780km

Izvor: Blic, 26.Avg.2015, 10:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Škoda "superb GreenLine" na jednom rezervoaru prelazi 1.780km

Škoda je na internetu predstavila novi "Superb GreenLine" model koji će debitovati na predstojećem Salonu automobila u Frankfurtu sredinom septembra.

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Pod haubom ovog štedljivog modela se nalazi 1.6-litarski TDI motor sa 118KS (88 >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

Prodajete polovni automobil?

Postavite besplatan oglas.

kW) koji po fabričkim podacima prosečno troši 3.7 l/100 km uz emisiju CO2 od 95 g/km što mu omogućava da na jednom punom rezervoaru pređe i do 1,780km.

Model je opremljen manuelnim šestostepenim menjačem, start-stop sistemom i sistemom za rekuperaciju energije prilikom kočenja.

Dodatne funkcije nove "GreenLine" verzije uključuju SCR (Selective Catalytic Reduction) i aerodinamičke detalje na karoseriji, šasiji i podvozju. Ove izmene doprinose poboljšanoj aerodinamici sa koeficijenton otpora vazduha od samo 0.263 u hečbek, odnosno 0.275 u karavan verziji.

"Superb GreenLine" će u ponudi biti u Active, Ambition i Style paketima opreme.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.