Siže Škoda Fabia Combi ScoutLine

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Okt.2015, 14:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Siže Škoda Fabia Combi ScoutLine

Češki proizvođač ponudiće kupcima robustniju, ScoutLine varijantu nove Fabije karavan, namenjenu onima koji povremeno silaze sa asfalta, ali i onima koji žele da njihov automobil izgleda privlačnije od standardne verzije.

Poput modela Rapid Spaceback, koji je u ljeto 2015. dobio ScoutLine verziju, i Fabia Combi uskoro će u ponudi imati takozvanu "kros" opciju.

U odnosu na standardni model, ScoutLine varijanta razlikuje se samo po kozmetičkim dodacima, dok su >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << veći klirens i opcija sa pogonom 4x4 izostavljeni.

To znači da budući vlasnici ovim vozilom ipak neće moći da krenu u ozbiljnije terenske avanture.

Automobil jeste nešto zaštićeni od sitnijih fizičkih oštećenja na donjim delovima karoserije, a ovi dodaci, uz panoramski zatamnjeni krov, nova kućišta spoljnih retrovizora i alu felne od 16 ili 17 inča, doprinose da Fabia izgleda privlačnije.

Kupcima su na raspolaganju tri benzinca, sa 75, 90 i 110 ks, kao i tri dizelaša snage 75, 90 i 105 "konja".

(N.N/B92)
Pogledaj vesti o: Skoda

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.