Poginuo pešak u Uzveću

Izvor: Blic, 05.Sep.2014, 13:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginuo pešak u Uzveću

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 20.45 sati u mestu Uzveće kod Bogatića, jedna osoba je poginula, saopštila je PU Šabac.

Do nesreće je došlo kada je vozač automobila "škoda fabija" G.S. (76) iz Glušaca, prednjim delom svog vozila udario pešaka J. N. (50) iz Uzveća, koji se kretao u istom smeru.

Od siline udara J.N je pala u kanal gde je podlegla povredama, a uviđaj mesta nesreće izvršio je zamenik Osnovnog javnog tužioca u Šapcu, u prisustvu pripadnika saobraćajne policije.
Pogledaj vesti o: Skoda

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poginuo pešak u nesreći kod Bogatića

Izvor: Studio B, 05.Sep.2014

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u četvrtak uveče, u mestu Uzveće kod Bogatića, jedna osoba je poginula, saopštila je Policijska uprava Šabac...Do nesreće je došlo kada je vozač putničkog vozila marke "škoda fabia", G.S. (1938) iz Glušaca, prednjim delom svog vozila udario pešaka...

Nastavak na Studio B...

Poginuo peššak u Uzveću

Izvor: Blic, 05.Sep.2014

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 20.45 sati u mestu Uzveće kod Bogatića, jedna osoba je poginula, saopštila je PU Šabac...Do nesreće je došlo kada je vozač automobila "škoda fabija" G.S. (76) iz Glušaca, prednjim delom svog vozila udario pešaka J. N. (50) iz Uzveća, koji...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.