Seatov manji SUV model bi mogao da ponese naziv Marbella

Izvor: AutoBlog, 31.Maj.2016, 06:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seatov manji SUV model bi mogao da ponese naziv Marbella

Još ranije su se pojavljivale informacije o tome da će Seat tokom 2017. godine predstaviti i manji SUV/crossover, a nedavno je to i zvanično potvrđeno. Tačnije, to je potvrdio predsednik Seata Luca de Meo, i to na okupljanju u Barseloni, gde je Seat predstavio strategiju i planove za budućnost svojoj globalnoj dilerskoj mreži. Konkretni detalji o vozilu tom prilikom nisu saopšteni, ali neki izvori sada navode da bi Seat za novi SUV mogao ponovo da upotrebi naziv Marbella koji je nekada već korišćen za njihovu verziju Fiatove Pande. Automobil bi u ponudi između ostalog trebalo da ima 1.0 TSI i 1.4 TDI agregate, ali najviše pažnje privlači nezvanična informacija...

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Seat Marbella električni SUV stiže na tržište

Izvor: Nezavisne Novine, 31.Maj.2016

Nakon što je Seat nedavno predstavio Atecu, prvi SUV u svojoj istoriji, te najavio i proizvodnju drugog, Španci su otkrili da pripremaju i treći crossover.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.