U modi su jarki ruževi, guste obrve i mat ten

Izvor: B92, 08.Avg.2015, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U modi su jarki ruževi, guste obrve i mat ten

Sa nedavno završene Pariske Nedelje visoke mode, osim modnih, stižu i novi trendovi lepote. Većina modnih kuća, poput Chanel i Armani Prive, preporučuje naglašenu šminku i jarke boje, guste obrve, crvene i ružičaste usne i mat ten. Izuzeci su Dior, Versace i Eli Saab čije je viđenje lepote malo suptilnije.

Dior - Lagana podloga koja se blago sija u kombinaciji sa diskretno našminkanim očima odlično se uklapa sa potpuno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prirodnim usnama.

Versaće - Akcenat je na razbarušenoj, blago uvijenoj kosi i razdeljku na sredini i neobaveznim, lepršavim frizurama ukrašenim hipi trakama. Šminka prati ovaj trend, uz blagu podlogu, malo senke i maskare na očima i "prirodnim" usnama sa ružem u boji kože.

Armani - Usne su naglašene pink ružem, a rumenilo ružičasto uz suptilni smoky eyes naglašava porcelanski ten.

Karl Lagerfeld - Frizura futuristički bob oštrih ivica, naglašene obrve i jagodice kao i jarko crvene mat usne.

Eli Saab - U prvom planu su oči, romantično naglašene crnim ajlajnerom i zlatnom senkom, čime se ističe prirodna ženska lepota, očešljane obrve, prozračan ten i usne gotovo bez šminke.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

U modi su jarki ruževi, guste obrve i mat ten

Izvor: NoviMagazin.rs, 09.Avg.2015, 17:34

Izuzeci su Dior, Versace i Eli Saab čije je viđenje lepote malo suptilnije...Sa nedavno završene Pariske Nedelje visoke mode, osim modnih, stižu i novi trendovi lepote. Većina modnih kuća, poput Chanel i Armani Prive, preporučuje naglašenu šminku i jarke boje, guste obrve, crvene i ružičaste...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.