Urban Truck predstavio modifikovanu Land Rover Defender liniju

Izvor: Moto.rs, 26.Okt.2014, 09:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Urban Truck predstavio modifikovanu Land Rover Defender liniju

Britanska tjunerska kuća Urban Truck predstavila je novi paket dodatne opreme za Land Rover Defender liniju.

Na objavljenim fotografijama Ultimate Edition vidljiv je veliki broj unapređenja, počevši od eksterijera sa KBX prednjom maskom, poklopcem sa otvorima za vazduh i zatamnjenim staklima.

U ponudi je i veliki broj boja kao i LED prednja svetla sa dnevnim svetlima koja su integrisana u prednji branik. Kupci se mogu odlučiti i za set 18“ aluminijumskih >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << točkova sa BF Goodrich 265/65/18 pneumaticima.

Unutar kabine nalazi se Alpine satelitski navigacioni sistem koji radi u kombinaciji sa zadnjom kamerom i subwoofer-om. Urban Truck je obezbedio i Recaro Sportster SC Sport sedišta presvučena kožom, kao i veliki broj aluminijumskih i umetaka od kože, redizajnirane tepihe kao i kožnu presvlaku za točak upravljača.

Četvorocilindarski 2.2L turbo dizel motor unapređen je sa serijskih 122 ks izlazne snage i 360 Nm obrtni moment na 170 ks i 480 Nm. Dodatna snaga je obezbeđena zahvaljujući instaliranju novog filtera za vazduh, izduvnog sistema izrađenog od nerđajućeg čelika kao i unapređenim interkulerom.

foto © Urban Truck
Pogledaj vesti o: Rover

Nastavak na Moto.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.