NASA POTVRDILA: Pronađeno drvo na Marsu! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 26.Apr.2017, 08:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NASA POTVRDILA: Pronađeno drvo na Marsu! (VIDEO)

Ljubitelji teorija zavere tvrde da je NASA rover na Marsu pronašao ostatke drveća, ili bar nečega što neverovatno podseća na stablo drveta.

Rover "Kjuriositi" inače šalje redovno slike sa Crvene planete, i NASA ih redovno objavljuje.

Snimak koji pokazuje stablo drveta postavljen je na Jutjub, a po rečima vlasnika kanala, objekat koji predstavlja drvo i deluje kao da nije sa te planete.

- Moguće je da se radi o ostacima marsovskog drveta >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << koje je ugljenisano - kaže se dalje u poruci.



Drugi teoreičar zavere kaže da je do toga moglo da dođe usled jake solarne eksplozije koja je u trenutku oduvala atmosferu Marsa.

Pored drveta, nedavno su teoretičari zavere na fotografijama NASA rovera identifikovali i lobanju Marsovca, isti autor kaže da ima jasne očne duplje i da su joj nos i usta povezani, baš kao kod ljudskih bića. Uverite se i sami:



(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Rover,   Jutjub

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Crvena planeta: NASA objavila snimak koji demantuje sve što su nas decenijama ubeđivali (FOTO, VIDEO)

Izvor: BKTV News, 26.Apr.2017

NASA je objavila snimak Marsa na kome se vidi ugljenisano drvo, a teoretičari zavere već tvrde da je to dokaz postojanja života na Crvenoj planeti...Pobornici teorija zavere tvrde da je NASA rover na Marsu pronašao stablo drveta, kada su videli snimak koji je napravio rover "Kjuriositi"...NASA najavila...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.