Crvena planeta: NASA objavila snimak koji demantuje sve što su nas decenijama ubeđivali (FOTO, VIDEO)

Izvor: BKTV News, 26.Apr.2017, 09:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crvena planeta: NASA objavila snimak koji demantuje sve što su nas decenijama ubeđivali (FOTO, VIDEO)

NASA je objavila snimak Marsa na kome se vidi ugljenisano drvo, a teoretičari zavere već tvrde da je to dokaz postojanja života na Crvenoj planeti.

Pobornici teorija zavere tvrde da je NASA rover na Marsu pronašao stablo drveta, kada su videli snimak koji je napravio rover "Kjuriositi".

NASA najavila konferenciju za štampu: Posle ovog otkrića ništa neće biti isto! (FOTO)

Snimak koji pokazuje ugljenisano stablo drveta postavljen je na Jutjubu, >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << a po rečima vlasnika kanala, objekat koji predstavlja drvo i deluje kao da nije sa te planete.

'Ancient tree stump' spotted on Mars? - Fox News https://t.co/qNATggjEch #news pic.twitter.com/FCyMibqHIU

"Moguće je da se radi o ostacima marsovskog drveta koje je ugljenisano", napisao je u poruci.

Drugi teoreičar zavere kaže da je do toga moglo da dođe usled jake solarne eksplozije koja je u trenutku oduvala atmosferu Marsa.



Pored ovog "dokaza", nedavno su teoretičari zavere na fotografijama NASA rovera identifikovali i lobanju Marsovca, na kojoj se vidi da ima velike očne duplje i da su joj nos i usta povezani, baš kao kod ljudskih bića.

Otkriće NASA: Na tri nove planete je zamisliv život?
Pogledaj vesti o: Rover

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Na Marsu uočen ostatak drveta?! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 26.Apr.2017

Lovci na NLO (neidentifikovane leteće objekte) tvrde da se na fotografiji koju je nedavno objavila NASA vidi "veoma stari panj", odnosno ostatak drveta na Crvenoj planeti...Foto: Youtube/PrintScreen..Grupa koja se bavi proučavanjem "paranormalnih aktivnosti" postavila je na Youtube video na kom se...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.