Poginuli otac i sin

Izvor: Večernje novosti, 29.Jul.2016, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginuli otac i sin

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu Velika Plana-Markovac, u naselju Novo Selo, život su izgubili Bratislav Veljković (55) i njegov otac Živadin Veljković (79) VELIKA PLANA - U saobraćajnoj nesreći koja se juče oko 17,15 časova dogodila na magistralnom putu Velika Plana-Markovac, u naselju Novo Selo, život su izgubili Bratislav Veljković (55) i njegov otac Živadin Veljković (79) iz Markovca kod Velike Plane. Do nesreće je došlo kada >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << se vozilo „reno 21“,, kojim je upravljao Bratislav Veljković, a u kojem se na mestu suvozača nalazio njegov otac, sudarilo sa džipom marke „mercedes 320 ML“, kojim je upravljao Nebojša Bjelica (40) iz Velike Plane. Do direktonog sudara došlo je jer je "reno" u kome su se nalazili otac i sin iz za sada nepoznatih razloga prešao na supronu stranu kolovoza, rekli su Novostima u PU Smederevo. Podlegli su povredama na licu mesta. Vozač džipa Nebojša Bjelica zadobio je lakše povrede.
Pogledaj vesti o: Renault

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Otac i sin zbog ose poginuli u sudaru

Izvor: Večernje novosti, 29.Jul.2016

Živorad (79) i Bratislav (55) veljković iz Markovca kod Velike Plane nastradali u saobraćajnoj nesreći. Starac zbog ujeda insekta dobio gušenje, udarili na džip na putu do bolnice PORODICA Veljković iz sela Markovac kod Velike Plane u trenu je zavijena u crno - ostala je bez...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.