Patrijarh odveo Hristinu da vidi oca u bolnici

Izvor: Blic, 04.Avg.2015, 06:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Patrijarh odveo Hristinu da vidi oca u bolnici

Najstarija ćerka sveštenika Radivoja Panića, skrhana bolom, tokom posete ocu oslonac je našla u patrijarhu i vladici Atanasiju.

Tragedija: Ostaci „reno megana“ sveštenika Radivoja Panića

U kabinetu patrijarha Irineja kratko su potvrdili za „Blic“ da su patrijarh i vladika u jutarnjim satima posetili sveštenika Radivoja Panića (54), koji se oporavlja od teške saobraćajne nesreće koju je doživeo u Makedoniji, a u kojoj su poginule njegova supruga >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Tatjana (45) i ćerka Simeona (10), kao i sin Nikola (18).

Kako „Blic“ saznaje, patrijarh i vladika ponudili su svu potrebnu pomoć ocu Radivoju i njegovoj ćerki Hristini. SPC je juče formirala i odbor za organizaciju sahrane Tatjane, Simeone i Nikole, a odbor je odlučio da oni budu sahranjeni u sredu na groblju u Orlovači.

Opelo na sahrani služiće patrijarh Irinej sa više arhijereja. Danas u 8.30 časova služiće se i liturgija u Hramu Svetog Save na Vračaru, čiji je Panić starešina. Prema nezvaničnim informacijama, sveštenik je u subotu uveče izgubio kontrolu nad svojim „reno meganom“ na autoputu, nakon čega se sudario sa „fijatom“ i udario u bankinu pored puta.
Pogledaj vesti o: Renault

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

POGLAVAR SPC POSETIO OCA RADIVOJA: Od Irineja čuo da mu je žena mrtva

Izvor: Kurir, 04.Avg.2015

Posle saveta lekara patrijarh nije rekao Radivoju Paniću da su mu i sin i ćerka stradali u saobraćajnoj nesreći u Makedoniji..BEOGRAD - Patrijarh srpski Irinej posetio je juče teško povređenog starešinu Hrama Svetog Save Radivoja Panića (54) u Urgentnom centru i saopštio mu da mu je supruga...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.