Izvor: Blic, 28.Avg.2016, 00:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvatska: U saobraćajnoj nesreći kod Rijeke poginula ženska osoba

U saobraćajnoj nesreći koja se jutros u 3.50 sati dogodila u Istarskoj ulici u Rijeci, poginula je ženska osoba, vozač "reno klia", prenosi "Novi list".

Prema prvim informacijama s mesta nesreće, vozilo se kretalo iz smera Bivija prema Rijeci, kada je po izlasku iz leve krivine izgubljena kontrola nad automobilom, o čemu svedoče i tragovi zanošenja na putu.

Naime, prednjim levim delom automobila udareno je u stablo zbog čega je došlo do rotiranja usled >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kog je celim bokom, velikom jačinom, udareno u kameni betonski zid koji je probijen.

Samo zadnji deo automobila ostao je na putu, dok je ostatak visio niz liticu. Upravo iz tog razloga morali su pored policije i hitne pomoći da intervenišu i vatrogasci koji su uz pomoć sajle automobil povukli nazad.

O intenzitetu nesreće govore i izjave ljudi koji žive u blizini, a koji su istrčali iz svojih kuća u prvom trenutku misleći da se dogodio zemljotres, prenosi "Novi list".
Pogledaj vesti o: Renault

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.