Sad smo videli sve: Lamborgini vuče prikolicu sa kozama

Izvor: B92, 27.Jul.2016, 10:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sad smo videli sve: Lamborgini vuče prikolicu sa kozama

Znamo da Lamborghini osim supersportskih automobila proizvodi i traktore, ali izgleda da je ovaj vlasnik Murcielaga pobrkao ta dva tipa vozila.

Lamborghini Murcielago je redak prizor na ulicama bilo gde u svetu, a Lamborghini Murcielago koji vuče prikolicu sa senom i kozama je neviđen prizor - bar je bio donedavno. Zahvaljujući Džozefu Krintiju koji je ovu scenu zabeležio na jednom putu u Australiji i postavio na Internet, sada možemo da kažemo da smo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << videli sve.

Pogledajte video:

Inače, Lamborghini Murcielago proizvodio se između 2001. i 2010. godine, a dobro očuvani polovnjaci koštaju preko pola miliona evra. Zahvaljujući moćnom V12 motoru, automobil od 0 do 100 km/h ubrzava za oko 3 s, što i nije toliko bitno kada se koristi za prevoz koza.

Da neki vlasnici supersportskih automobila ne prezaju od toga da svoje skupocene četvorotočkaše koriste za najrazličitije poslove, pokazuje i primer ovog Ferarija FF iz SAD koji je fotografisan kako prevozi drvenu građu.
Pogledaj vesti o: Lamborghini

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Njemu Lamborghini služi za prevoz koza (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Jul.2016

Znamo da Lamborghini osim supersportskih automobila proizvodi i traktore, ali izgleda da je ovaj vlasnik Murcielaga pobrkao ta dva tipa vozila...Lamborghini Murcielago je rijedak prizor na ulicama bilo gdje u svijetu, a Lamborghini Murcielago koji vuče prikolicu sa sijenom i kozama je neviđen prizor...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.