Lumma Design redizajnirala Range Rover sa dugim međuosovinskim rastojanjem

Izvor: Moto.rs, 20.Okt.2014, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lumma Design redizajnirala Range Rover sa dugim međuosovinskim rastojanjem

Range Rover sa dugim međuosovinskim rastojanjem deo je najnovijeg projekta tjunerske kuće Lumma Design.

Lumma je poznata po modifikovanju Range Rover modela, a ovoga puta izbor je pao na verziju sa produženim međuosovinskim rastojanjem koja je predstavljena pre tačno godinu dana, a ovoga puta reč je o redizajniranoj verziji.

Sa prednje strane vidljiv je istaknuti branik sa otvorima za vazduh >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << i duplim LED dnevnim svetlima, drugačija prednja maska kao i centralno postavljeni otvori za ventilaciju. Sa zadnje strane nalazi se redizajnirani branik sa ugrađenim difuzorom, kao i prilagođeni sportski izduvni sistem sa izlaznim cevima trapezoidnog oblika.

Lumma Design postavila je i spojler na krov za koji navodi da generiše dodatnu potisnu silu na zadnju osovinu. Blatobrani proširuju karoseriju za 50 mm sa svake strane, dok su standardni točkovi zamenjeni setom 22“ točkova sa Vredestein Ultrac Sessanta pneumaticima 305/35 R22.

foto © Lumma Design
Pogledaj vesti o: Rover

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.