Alesandra Ambrozio vozi Range Rover

Izvor: Autoportal.rs, 28.Feb.2015, 23:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alesandra Ambrozio vozi Range Rover

Poznata manekenka godišnje zarađuje više miliona evra pa joj nikakav problem nije da izdvojio poveću sumu za automobil. Čini se da je njen izbor britanski SUV.

Brazilska manekenka Alesandra Ambrozio je samo prošle godine zaradila oko 6 miliona dolara pa joj nije bio veliki udarac na kućni budžet da sebe obraduje "Range Rover" automobilom. Tridesettrogodišnja majka jednog dečaka svoju dnevnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs << kupovinu obavlja u ovom britanskom SUV-u.

Jedan od Victoria Secret "Anđela" možda na modnim pistama nosi grudnjak koji staje 2 miliona dolara ali se za odlazak do radnje odlučila za opuštenu odevnu varijantu.

Ambrozio je prošlu godinu završila na mestu broj 6 kada na Forb listi manekenki koje su najviše zaradile u 2014. Ispred nje je neprikosnovena Žizel Bunšen ali ni 6 "milki" za godinu dana nije malo za njen trud.
Pogledaj vesti o: Rover

Nastavak na Autoportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.