Žandarmerija zaustavila radnike Magnohroma

Izvor: NaDlanu.com, 04.Apr.2012, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žandarmerija zaustavila radnike Magnohroma

KRALJEVO, 4.aprila 2012.(Beta) - Pripadnici žandarmerije su u sredu na Ibarskoj magistrali u selu Konarevo zaustavili oko 200 bivših radnika Magnohroma koji su u koloni krenuli da protestuju u Beogradu.

KRALJEVO, 4.aprila 2012.(Beta) - Pripadnici žandarmerije su u sredu na Ibarskoj magistrali u selu Konarevo zaustavili oko 200 bivših radnika Magnohroma koji su u koloni krenuli da protestuju u Beogradu.Sabraćaj na tom delu magistralnog puta je u prekidu, a propuštaju >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << se samo vozila hitnih službi. Vozila saobraćaju zaobilazno, preko Mataruške banje i Žiče.Bivši radnici Magnohroma su u sredu ujutro u Grdici, a zatim u Konarevu, blokirali raskrsnice na Ibarskoj magistrali.U pokušaju da spreči blokadu magistrale žandarmerija se i fizički sukobila sa nekoliko radnika.Nekadašnji radnici Magnohroma protestuju od 23. februara zahtevajući isplate zaostalih zarada po pravosnažnim sudskim rešenjima. Namera im je bila da danas otputuju autobusima za Beograd kako bi protestovali pred Vladom Srbije, ali se autobusi nisu pojavili u dogovoreno vreme.Radnicima je rečeno da je zabranjen njihov skup u Beogradu, koji je prijavio Pokret radnika i seljaka.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.