Karambol ispred Urgentnog centra

Izvor: Večernje novosti, 17.Apr.2015, 21:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karambol ispred Urgentnog centra

U SAOBRAĆAJNOJ nesreći oko 15.30, na Futoškom putu, stotinak metara od ulaza u novosadski Urgentni centar, više osoba je povređeno, od kojih nekoliko teže. U sudaru su učestvovala tri automobila - "pežo 206" , "opel kadet" i "zastava 101" koja se prevrnula na krov. Prema prvim informacijama, teže su povređeni putnici iz "zastave" i oni su zbrinuti u Urgentnom centru.
Pogledaj vesti o: Peugeot,   Opel

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Dvoje povrijeđeno u sudaru ispred Urgentnog centra

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Apr.2015

NOVI SAD - Dvoje ljudi je povrijeđeno u sudari tri automobila kod glavnog ulaza u Urgentni centar u Novom Sadu...Sudar je izazvala žena koja se kretala u rikverc automobilom marke "zastava 101" i pri tome je izgubila kontrolu, te počela da krivuda po putu...Na njen automobil prvo je naletio vozač...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.