Zahović: Andrija, ne možeš tako da zatvaraš vrata klubu, pre dve godine ga je trebalo poslati na tribine

Izvor: Večernje novosti, 07.Feb.2016, 12:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zahović: Andrija, ne možeš tako da zatvaraš vrata klubu, pre dve godine ga je trebalo poslati na tribine

Završena je priča oko Andrije Živkovića. Jedni su na strani igrač, drugi na strani čelnika Partizana, a bivši as crno-belih Slovenac Zlatko Zahović nema razumevanja za potez mladog fudbalera.- Ugovor je trebalo da se produži pre godinu i po, dve. Pa ako igrač neće, tada ga staviš na hlađenje. Kasno je danas, kada dođe u tu fazu da je top talenat. Ponekad veruješ igraču, svi, kao, vole klub, ali se ne kraju ispostavi drugačije. Drugačije se fudbaler oseća kada je godinu i po na >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << tribini. Izgubi cenu, onda ne pita ništa, samo potpisuje. Klub je uvek iznad svih nas. Vrlo sam tužan kad vidim ovakvu situaciju. Klub je brend, proizvodi igrače, vaspitava ih... Ne mogu da verujem da se to dešava Partizanu. Znam da ima svačega u fudbalu, ali Živković je slabo vođen od svojih savetnika. Andrija, ne možeš tako da zatvaraš vrata klubu - Partizan će uvek postojati. Ne mogu igrač i trener da postoje bez kluba, ali klub bez pojedinaca može, rekao je Zlatko Zahović za “Alo”.Zahović priznaje da mu je žao Živkovića i smatra da Andrija nije kriv, već ljudi oko njega.- Partizan mora da zaštiti svoje interese. Meni je žao njegovih suza na aerodromu, dete nije krivo, ali očigledno ne misli svojom glavom. Najgore bi bilo za njega da ispašta, to ne valja. Nemoguće je da obe strane budu zadovoljne, međutim, nadam se da će postići kompromis, zaključuje Zlatko Zahović.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Još jedan bivši Partizanov as osudio Živkovića

Izvor: Sportske.net, 07.Feb.2016

Legendarni slovenački fudbaler Zlatko Zahović osvrnuo se na aktuelno stanje u svom bivšem klubu i priznao da se teško miri sa onim što se trenutno dešava crno-belima...Mnogi sadašnji i bivši fudbaleri Partizana dali su svoj stav vezano za aktuelnu situaciju u klubu koja se tiče Andrije Živkovića...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.