Radović o odlasku: Sve će se uskoro znati...

Izvor: Mondo, 28.Avg.2016, 10:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radović o odlasku: Sve će se uskoro znati...

Da li je utakmica protiv Rada bila i poslednja za Miroslava Radovića u dresu Partizana? On poručuje da će se uskoro sve znati...

U poljskim medijima se prethodnih dana pojavila informacija da je Miroslav Radović ponovo "interesantan" Legiji iz Varšave koja bi htela da iskoristi njegovo iskustvo i legendarni status u ovom klubu u Ligi šampiona, ali su iz Partizana brzo reagovali i kazali da ne znaju ništa o tome.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
Trener crno-belih Marko Nikolić je međutim nakon pobede nad Radom (4:0) u izjavi za Arenu Sport ipak ostavio mogućnost da dođe do eventualnog rastanka sa iskusnim fudbalerom.

"To su stvari koje će biti rešene u naredna dva-tri dana. Vreme je da se malo radujemo pobedi, a o kadrovskim stvarima ćemo kasnije", kazao je on nakon utakmice i dodao da ne postoji mogućnost za novim dolascima dok neko ne napusti klub.

Da nije sve puka spekulacija iz Poljske može se naslutiti i po rečima Miroslava Radovića. On je u 80. minutu potvrdio ubedljivu pobedu Partizana i postigao svoj drugi gol u drugom mandatu za crno-bele.

"Sve će se znati u narednih nekoliko dana. Možda baš ova utakmica protiv Rada doprinese mojoj konačnoj odluci", kazao je popularni "Mire" za medije nakon sinonjeg meča, a prenosi "Informer".

Bila je to najbolja partija Partizana ove sezone, ali...

"Još smo daleko od našeg najboljeg izdanja. Najpametnije je da ćutimo, da se ne izlećemo previše u medijima i gledamo samo sebe. Ova utakmica je donele pozitivnu energiju i atmosferu i mogla bi biti prava prekretnica za Partizan", poručio je on.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.