Kompanija Opel najavila je vodeći crossover čija proizvodnja počinje do 2020

Izvor: Moto.rs, 21.Nov.2014, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kompanija Opel najavila je vodeći crossover čija proizvodnja počinje do 2020

Mary Barra, izvršni direktor General Motors-a, najavila je da će Opel u njihovom Russelsheim proizvodnom postrojenju početi sa proizvodnjom vodećeg crossover modela do kraja 2020. godine.

Barra navodi da će novi SUV biti drugi vodeći model ovog brenda pored Insignia modela. Model je interno poznato kao Monza i ono što je za sada poznato jeste da će ga odlikovati ista linija motora kao i kod sledeće generacije Insignia modela.

Pored najave novog crossover >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << modela, Barra je potvrdila planove koji se odnose na investiranje više od milijarde evra u Rüsselsheim, Kaiserslautern i Tychy proizvodne pogone gde se izrađuju motori i transmisije, a kompanija se nada da će na taj način biti obezbeđen podsticaj Opel-u da pređe na sledeći stadijum pogonskih agregata uz transmisiju i motore koje odlikuje efikasna potrošnja goriva. Barra tvrdi da Opel ima veliku stratešku važnost za GM te da će dodatne investicije pomoći ovom brendu da povrati staru slavu i dodatno ojača svoju poziciju u Evropi.

foto © Opel
Pogledaj vesti o: Opel

Nastavak na Moto.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.