VIDEO: Uhvaćen Novosađanin koji je bahato driftovao nasred bulevara, nema vozačku

Izvor: Radio 021, 22.Avg.2016, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Uhvaćen Novosađanin koji je bahato "driftovao" nasred bulevara, nema vozačku

Novosadska policija privela je u nedelju, 21. avgusta vozača crnog BMW koji je u subotu snimljen kako divljački "driftuje" nasred raskrsnice na Bulevaru patrijarha Pavla.

U pitanju je 33-godišnji Novosađanin, koji nema položen vozački ispit, a policija dovela, uz odgovarajuću prekršajnu prijavu, kod nadležnog sudije.

Prekršajni sud u Novom Sadu mu je izrekao kaznu zatvora u trajanju od 30 dana, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << novčanu kaznu u iznosu od 100.000 dinara i zaštitnu meru zabrane upravljanja motornim vozilima "B" kategorije u trajanju od jedne godine.

Kako je 021 ranije izvestio, crni BMWu subotu je divljački vozio posred Bulevara patrijarha Pavla, tokom perioda dana kada je ova ulica bila puna pešaka i drugih vozila.

Za ovaj slučaj neodgovore vožnje saznali smo od sugrađana, a na snimku koji je objavila stranica Uživo sa novosadskih ulica, može se videti kako BMW divlja dok druga vozila stoje i čekaju da se "predstava" završi.

Isti crni BMW viđen je potom na Telepu u Kotorskoj ulici, a zatim i u Feješ Klare.

Prema rečima očevidaca, uleteo je između gradskog autobusa i automobila koji je dolazio iz suprotnog smera i umalo izbegao sudar.

Autor: 021

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi Sad: Nasilnom vozaču 30 dana zatvora

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Avg.2016

Novosadska policija je pronašla i uhapsila vozača "bmv"-a koji je prekjuče nasilnički vozio na novosadskom Bulevaru Patrijarha Pavla...Sinoć, odmah po pronalasku, policija je 33-godišnjeg Novosađanina, koji nema položen vozački ispit, dovela, uz odgovarajuću prekršajnu prijavu, kod nadležnog...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.