Novak Đoković: Neću da mislim na Garos

Izvor: Sportski Žurnal, 14.Apr.2014, 02:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak Đoković: Neću da mislim na Garos

Mart je bio mesec pun izazova za Novaka Đokovića. Najpre je zablistao u Indijan Velsu i Majamiju i ponovio podvig iz 2011. kada je pokorio Ameriku. Zatim je stigao u Beograd i doneo sreću svom voljenom klubu, Crvenoj zvezdi Telekom, u meču protiv Uniksa u Kombank areni.
Potom je otišao u Monte Karlo, gde živi i gde je trenirao sa Viktorom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Troickim i Dušanom Lajovićem pod budnim okom Marjana Vajde i Borisa Bekera.
Od danas slede nova iskušenja. Najbolji teniser Srbije učestvuje osmi put na turniru u Monte Karlu (šljaka, 2.884.675 dolara), gde će pokušati da odbrani titulu osvojenu prošle godine protiv Rafaela Nadala u finalu i tako produži vladavinu u Kneževini na još 365 dana.
Trenutno mu je u glavi samo jedan cilj – odbraniti trofej na obali Mediterana na takmičenju na kojem je odigrao 26 mečeva i ostvario 20 pobeda.
Sada želim da se posvetim turnirima u Monte Karlu, Madridu i Rimu, koji prethode Rolan Garosu. Želim da dobro prođem na njima, kako bih sa što više samopouzdanja stigao u Pariz – rekao je Nole okupljenim novinarima.
Jedino što velikom šampionu nedostaje u bogatoj riznici trofeja je pehar sa Rolan Garosa.
Prošle godine sam mnogo više mislio na Kup musketara. Non-stop je to takmičenje bilo u mojoj glavi. Neću da kažem da je to bilo dobro ili loše i to ne znači da ove godine ne želim da pobedim. Sve napore ću uložiti u taj cilj, ali kada za to dođe vreme.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Osmi mart,   Telekom Srbija

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.