Izvor: AutoBlog, 23.Jul.2014, 07:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nissan najavljuje gamu malih vozila

Japanska kompanija Nissan proizvodiće mini vozila sa najmanje 66 konjskih snaga, veoma tražena na japanskom tržištu. Japanski proizvođač automobila čiji je najveći vlasnik francuski Renault, prodao je tokom fiskalne 2013-2014, koja je završena u martu, 225.700 mini automobila sa motorom od 66 konjskih snaga na japanskom tržištu, preneo je AFP. Najprodavaniji je model Dayz, serija koja je izašla na tržište u junu 2013. i okviru partnerske saradnje sa Mitsubishi Motorsom. Generalni direktor Renaulta Carlos Ghosn obišao je najveću fabriku korrporacije Renault-...
Pogledaj vesti o: Renault,   Mitsubishi

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Nisan će proizvoditi svoja mini vozila

Izvor: Capital.ba, 23.Jul.2014

PARIZ, Japanska kompanija Nisan proizvodiće mini vozila sa najmanje 660 konjskih snaga, veoma tražena na japanskom tržištu. Japanski proizvođač automobila čiji je najveći akcionar francuski Reno, prodao je tokom fiskalne ..

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.