Sajam automobila po sedmi put u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 16.Sep.2016, 10:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sajam automobila po sedmi put u Nišu

Najpoznatiji svetski proizvođači automobila predstaviće neke od svojih modela na sajmu u niškoj hali “Čair” od 7. do 9. oktobra. Organizatori najavljuju sedam srpskih i desetak niških premijera novih modela automobila.

Po 7. put će Nišlije prošetati halom "Čair" i razgledati poslednje trendove svetske auto-industrije.

Pored putničkih automobila, kako kažu organizatori iz "City marketing centra", biće i teretnjaka i motocikala.

Učešće su >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << zasada potvrdili “Ford”, “KIA motors”, “Fiat”, “Toyota”, “Citroen”, “Great Wall”, “Audi”, “Škoda”, “Renault”, “Dacia”, “Nissan”, ruski “GAZ”, “Yamaha”, “Hyundai” i “Volkswagen”.

Na oktobarskom Sajmu automobila u Nišu biće predstvljani najnoviji modeli i ponuda automobila koja je trenutno aktuelna u Evropi. Očekuju nas brojne premijere i bogat sajamski program - kaže Saša Đorđević, menadžer Sajma automobila.

Oni koji razmišljaju o kupovini novog automobila mogu da računaju i na posebne programe banaka i lizing kuća koje će tokom sajma nuditi povoljnije uslove za odloženo plaćanje.

Otvaranje je zakazano za 7. oktobar u 11 sati, a na sajmu će se tradicionalno birati najlepši štand, najlepši automobil i najlepša hostesa.
Pogledaj vesti o: Citroen,   Audi,   Skoda,   Dacia

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na sajmu u Parizu neće izlagati Ford, Volvo, Rolls-Royce, Aston Martin i Lamborghini

Izvor: AutoBlog, 16.Sep.2016

Poslednje informacije kažu da na predstojećem sajmu automobila u Parizu (za novinare se otvara 29. septembra, za širu javnost od 1. do 16. oktobra) neće biti brojnih proizvođača. Među njima su Ford, Volvo, Rolls-Royce i Aston Martin koji će pronaći druge načine za svoju promociju. Učešće...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.