Udes na putu Niš-Svrljig, dve žene poginule, šestoro povređenih, jedno dete životno ugroženo

Izvor: Blic, 24.Maj.2015, 19:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udes na putu Niš-Svrljig, dve žene poginule, šestoro povređenih, jedno dete životno ugroženo

Dve osobe su poginule, a šest je povređeno, među jedno dete, kada su se danas oko 15.20 sati u mestu Malča, na putu Niš-Svrljig, sudarili "mercedes" beogradskih registracija" i "fiat punto" zaječarskih registracionih oznaka.

Mlađa žena preminula je na licu mesta, dok je starija podlegla povredama u bolnici. Jedno dete je zadobilo teške telesne >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << povrede opasne po život i ima povrede glave i tela.

RTS navodi da je povređeno dvoje dece, a da je drugo dete lakše povređeno.

Prema prvim informacijama, do nesreće je došlo kada je vozač "fijata punto" skrenuo u levu stranu i naleteo direktno na "mercedes", koji se kretao u pravcu Niša.

Policija nije navela imena poginulih i povređenih. Svi povređeni su prebačeni u Urgentni centar Niš. U toku je rad na utvrđivanju uzroka nesreće, napominju iz policije.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dve osobe poginule, trogodišnje dete životno ugroženo

Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Maj.2015

Trogodišnje dete zadobilo je teške povrede u saobraćajnoj nesreći na putu Niš - Svrljig i one su opasne po život, rekao je večeras Tanjugu šef dežurne smene Urgentnog centra Kliničkog centra u Nišu Aleksandar Karanikolić...Ovo dete je zbrinuto na Dečjoj hirurgiji Kliničkog centra, a druga...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Dvoje mrtvo kod Niša, bore se za život deteta

Izvor: JuznaSrbija.info, 24.Maj.2015

Dve osobe su poginule a četiri povređene među kojima i dvoje dece kada su se direktno sudarila dva putnička automobila na putu Niš-Svrljig...U sudaru dva putnička vozila na putu Niš - Svrljig poginule su dve osobe a četiri povređene, među njima i dvoje dece, javlja dopisnik RTS-a...Mlađa žena...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Udes na putu Niš-Svrljig: Dve žene poginule, šestoro povređenih, dete u teškom stanju

Izvor: Blic, 25.Maj.2015, 09:42

Dve osobe su poginule, a šest je povređeno, među jedno dete, kada su se danas oko 15.20 sati u mestu Malča, na putu Niš-Svrljig, sudarili "mercedes" beogradskih registracija" i "fiat punto" zaječarskih registracionih oznaka...Direktorka Klinike za dečju hirurgiju i ortopediju prof. dr Anđelka...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.