Teže povrijeđen vozač golfa

Izvor: BanjalukaLive.com, 03.Mar.2015, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teže povrijeđen vozač golfa

Četrdesetpetogodišnjak iz Banjaluke S.U, zadobio je teške tjelesne povrede u saobraćajnoj nezgodi na magistralnom putu Banjaluka - Prnjavor. Saobraćajna nezgoda dogodila se sinoć oko 19 časova u mjestu Drugovići, opština Laktaši, kada su se sudarili putnički automobil golf, kojim je upravljao povrijeđeni S.U, i mercedes, kojeg je vozio muškarac čiji su inicijali F.Š, rečeno je u Centru javne bezbjednosti Banjaluka, prenijela je Srna. Povrijeđeni vozač golfa odmah je prevezen >> Pročitaj celu vest na sajtu BanjalukaLive.com << u Univerzitetsku bolnicu - Klinički centar Banjaluka, gdje mu je ukazana ljekarska pomoć. Uviđaj su izvršili pripadnici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Banjaluka, a o svemu je obaviješteno banjalučko Okružno tužilaštvo.
Pogledaj vesti o: Mercedes Benz

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Autobus sletio sa kolovoza u dvorište kuće

Izvor: Cafe.ba, 03.Mar.2015

Autobus prevoznika "Jugoprevoz Gacko", koji je saobraćao na liniji Nevesinje - Beograd, sletio je sa kolovoza u mjestu Bukovica i zaustavio se u dvorištu kuće porodice Mališ, ali niko od putnika nije povrijeđen...Nezgoda se dogodila sinoć oko 22.30 časova, a iz fočanske policije Srni je rečeno...

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.