Mercedes G65 AMG A.R.T. nije previše umetnički dizajniran

Izvor: Autorepublika.rs, 05.Jul.2015, 22:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mercedes G65 AMG A.R.T. nije previše umetnički dizajniran

Nakon modifikovanog BMW X5 M50d Hamann, nemački tjuner A.R.T. ovih dana privlači pažnju i dorađenim Mercedesom G65 AMG. Paket je nazvan A.R.T. Streetline 65 Wide Body i verujemo da će izazvati polarizovana mišljenja s obzirom na to da će mnogi prednji kraj protumačiti kao isuviše kičast, da ne upotrebimo neku težu reč.

Novitet su drugačiji branici sa dodatnim svetlima, nova prednja svetla, proširenja blatobrana, set pragova, zadnji krovni spojler. Dodat je novi izduvni sistem, uz snažnije kočnice i doteranu unutrašnjost koja podrazumeva kožu, alkantaru, nove patosnice itd.

Naravno, pogonski agregat je pojačan pa G65 AMG sada raspolaže sa masivnih 749KS, a dostupan je i kit za pojačanje modela G63 AMG koji ovde razvija 681KS).

Pogledaj vesti o: Mercedes Benz,   BMW

Nastavak na Autorepublika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autorepublika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autorepublika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.