Mercedes Areno, ostani u lepom sećanju

Izvor: Mondo, 03.Sep.2015, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mercedes Areno, ostani u lepom sećanju

Pogledajte dvoranu u kojoj će reprezentacija Srbije igrati utakmice grupne faze Eurobasketa.

Foto: MONDO/ M. Šolak

Izgradnja ove hale koštala je 165 miliona evra i trajala je dve godine. Do danas, u njoj su organizovane hokejaške utakmice (čak i jedan NHL meč), kao i rukometne i košarkaške, jer je dom Albe.

Ovog leta, na istom mestu biće organizovano najznačajnije sportsko takmičenje od kada je 2008. otvoreno za gledaoce.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Mercedes-Benz Arena, spektakularna hala u širem centru glavnog grada Nemačke, biće poprište borbi Grupe B Eurobasketa. Pred prostranim tribinama (13.650), od vikenda će igrati reprezentacije Nemačke, Srbije, Italije, Islanda, Turske i Španije.

Ovo je hala u kojoj ce #orlovi igrati u Berlinu. Jos malo pa stizu na prvi trening.Sve o tome uskoro na @Mondo_Sportpic.twitter.com/s3ytLMqPtX

— MONDO Sport (@Mondo_Sport) September 3, 2015

Na platou pred arenom u četvrtak popodne nema gužve. Brzi hod volontera po platou nagoveštava da se sprema nešto veliko. To veliko nastupiće u subotu, kada će na istom mestu u 15.00 časova Nemačka i Island otvoriti Eurobasket.

Dok se arena glanca, po tmurnom berlinskom vremenu u areni se smenjuju reprezentacije. Srpska će početi trening u 18.00, čim završe Islanđani. Za to vreme, novinarima je dopušteno da posmatraju svaki tim samo po 15 minuta.

Stoga, pogledajte kako izgleda unutrašnjost Mercedes-Benz arene, za koju se nadamo da će nam ostati u sećanju po pobedama srpske reprezentacije.

Izvor: MONDO

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.