Kompanija Mercedes-Benz objavila je cene AMG GT maketa

Izvor: Moto.rs, 29.Mar.2015, 11:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kompanija Mercedes-Benz objavila je cene AMG GT maketa

Mercedes-Benz je predstavio tri AMG GT makete koje će se na tržištu pojaviti početkom narednog meseca.

Uz početnu cenu od 115.430 evra na teritoriji Nemačke, AMG GT nije dostupan po povoljnoj ceni ali je zato konačno dostupna maketa po ceni od 35 evra u razmeri 1:43. Ovaj precizno izrađeni model ima 42 komponente, dugačak je 10.5cm i isporučuje se u okviru Mercedes-AMG paketa crne boje, dok je sam automobil postavljen na osnovu u okviru prezentacionog paketa. >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs <<

Baziran je na AMG GT S verziji i dostupan u tri konfiguracije enterijera i eksterijera. Za model razmera 1:18 potrebno je izdvojiti 80 evra a on je izrađen od 101 komponente. Kod ove verzije mogu se otvarati vrata, prtljažnik i poklopac motora i isporučuje se sa odvijačem kojim se auto može odvojiti od osnove. Poslednji u ponudi je 1:12 Limited Editon koji je dostupan po ceni od 250 evra i biće dostupan samo u 1.000 komada a dizajniran je u saradnji sa Premium ClassiXXs.

foto © Mercedes-Benz
Pogledaj vesti o: Mercedes Benz

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.