DOMINACIJA: Vozili smo novi mercedes C klase!

Izvor: Kurir, 14.Apr.2014, 07:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOMINACIJA: Vozili smo novi mercedes C klase!

Izlomljena hauba, potentni bokovi i trapezoidna prednja maska doneli sportske linije koje su „mercedesu“ nedostajale u klasi

Zvezda je rođena!

Mercedes“ je u punom gasu! Misija je uspela - konkurenti su konačno u retrovizorima. Jače nego ikad sija nova „C klasa“. Dva dana test-vožnje u Marseju, kojoj je prisustvovala redakcija Kurira, i jedan zaključak. Ovo je dominacija na svim terenima.

Najbolja aerodinamika
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />
Dominacija je pre svega ogleda na planu dizajna, gde su stratezi iz Štutgarta kaskali gotovo dve decenije. „Mercedes“ je konačno napravio čarobnu formulu i stvorio sportske linije u kombinaciji s neprolaznim limuzinskim šarmom. Nova „C klasa“ je veliki CLA, ali što je još važnije mala „S klasa“. Izlomljena hauba, potentni bokovi i trapezoidna prednja maska doneli su potrebnu oštrinu. Zadnji kraj karakteriše otmenost, ali je podignut i vizuelno snažan. Sve zajedno odaje utisak harmonije i stila. Da ne bude zabune, nova „C klasa“ ima najbolju aerodinamiku u klasa od samo 0,24!
Pogledaj vesti o: Mercedes Benz

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Novi Mercedes C klase na probi "Kurira"

Izvor: AutoBlog, 14.Apr.2014

Izlomljena hauba, potentni bokovi i trapezoidna prednja maska doneli sportske linije koje su „mercedesu“ nedostajale u klasi Zvezda je rođena! „Mercedes“ je u punom gasu! Misija je uspela - konkurenti su konačno u retrovizorima. Jače nego ikad sija nova „C klasa“. Dva dana test-vožnje...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.