Izvor: HotSport.rs, 06.Mar.2015, 23:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BUNDESLIGA: Štutgart i Herta bez ‘municije’

Premijerni meč 24. kola Bundeslige između Štutgarta i Herte završen je najnepopularnijim fudbalskim rezultatom 0:0.

Meč na Mercedes-Benc areni je dokazao da su oba tim zrela za selidbu u niži rang. Pogotovo to važi za “švabe” koje u meču za goli život pred svojim navijačima nisu zapretile gostima iz Berlina.
Štutgart jeste bio agilnija ekipa, ali bez prilike i završnice. Srpski internacionalac Filip Kostić je pokušavao soloprodorima i centaršutevima, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << ali golman Herte nije morao ni da interveniše. Koliko je ovo bio neinteresantan meč govori i to da su gosti imali samo jednu stopostotnu šansu kada je u 81. minutu Kalu uposlio Šulca, a ovaj šutiroa pored gola.
Isti igrač je u 97. minutu isključen zbog drugog žutog kartona.
Ovim bodom Herta je ‘upisala’ 25 bodova i zauzima 14. mesto, dok je Štutgart poslednji sa samo 20 bodova.
Bundesliga 24. kolo:
Petak:
Štutgart – Herta 0:0
Subota:
Augsburg – Volfsburg
Frajburg – Verder
HSV – Borusija D
Hanover – Bajern M
Šalke – Hofenhajm 15.30
Majnc – Borusija M 18.30
Nedelja:
Keln – Ajntraht F 15.30
Paderborn – Bajer L 17.30
hotsport.rs 
Pogledaj vesti o: Mercedes Benz

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nula u Štutgartu, 'Švabe' na dnu

Izvor: B92, 06.Mar.2015

Fudbaleri Štutgarta i berlnske Herte igrali su u petak nerešeno 0:0, u prvoj utakmici 24. kola nemačke Bundeslige...Ovim rezultatom domaći tim razočarao je navijače i ostao na samom dnu tabele, tako da mu predstoji neizvesna borba za opstanak...Herta je, s druge strane, osvojila dragocen bod i...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.