Maserati napravo veći profit od Ferrarija u trećem kvartalu

Izvor: Moto.rs, 31.Okt.2014, 09:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maserati napravo veći profit od Ferrarija u trećem kvartalu

Maserati je uspeo da ostvari veći profit od Ferrarija u trećem kvartalu 2014. godine. Ovo je prvi put ikada u istoriji odnosno prvi put od 1993. godine od kako je Maserati pod patronatom Fiata da je ostvario veći kvartalni profit od Ferrarija.

Maserati je u trećem kvartalu ostvario operativni profit u iznosu od 90 miliona evra što je više nego duplo >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << više u odnosu na isti period godinu dana ranije kada je ovaj brend ostvario 43 miliona evra operativnog profita. Sa druge strane, Ferrari je ostvario 89 miliona operativnog profita u trećem kvartalu 2014. godine, milion evra više nego u istom periodu godinu dana ranije, ali je to bilo nedovoljno da se nadmaši Maserati. Profit Maseratija je pre svega ostvaren odličnom prodajom modela Ghibli i Quattroporte.

foto © Maserati
Pogledaj vesti o: Ferrari

Nastavak na Moto.rs...






Povezane vesti

Wii U stigao do brojke od 7.3 miliona

Izvor: ITsvet.com, 31.Okt.2014

Globalna prodaja Wii U konzole je dostigla 7.29 miliona jedinica neposredno pred dvogodišnjicu dostupnosti ove konzole, saopštio je Nintendo. Ovo znači da je konzola japanske kompanije i dalje bolje prodavana od recimo Xbox One konzole ali treba imati u vidu da je Wii U na tržištu gotovo godinu...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.