Hromirani Lamborghini

Izvor: Autoportal.rs, 02.Okt.2014, 10:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hromirani Lamborghini

Vlasnicima superautomobila nije dovoljno samo to što su među malim brojem privilegovanih koji imaju prike da za svog života poseduju jedan ovakav automobil već moraju smisliti način kako da odskaču od ostalih par hiljada koji imaju isti takav model.

Problemi savremenog probogatog čoveka sa previše slobodnog vremena na raspolaganju. Kako da moj Lamborghini bude drugačiji i zanimljiviji od istog takvog >> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs << koji ima Pjer iz Malezije? Izgleda da se odgovor krije u hromu.

Ovaj Lamborghini Huracan je originalno imao crnu boju ali je to vlasniku izgleda bilo previše "obično", pa je rešio da čitav automobil prelepi folijom koja odaje utisak kao da je kompletna površina hromirana.

Moramo priznati da na ovakav izgled još uvek nismo naišli. Pored točkova koji su zamenjeni i koji sada mere 20 inča zna se i da je fabrički V10 motor zapremine 5.2 litara dorađen tako da sada daje ukupno 602 konja snage.

Nastavak na Autoportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.