Predstavljeni modeli Kia Soul Mixx i Kia Soul Maxx

Izvor: Moto.rs, 16.Sep.2014, 10:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predstavljeni modeli Kia Soul Mixx i Kia Soul Maxx

Kia je predstavila nove Mixx i Maxx modele u okviru Soul opsega nudeći dvobojni krov, 18“ točkove i Urban Styling Pack kao deo standardne opreme. Mixx i Maxx se pridružuju preostalim Soul modelima: Start, Connect i Connect Plus i sada predstavljaju najskuplje modele u opsegu.

Ovi modeli kao deo standardne opreme poseduju Infinity zvučni sistem, 8“ ekran osetljiv na dodir sa satelitskom navigacijom, zagrevana prednja >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << sedišta kao i automatski klima uređaj. Soul Mixx dodaje i kontrastni krovi karoseriju zajedno sa kamerom koja snima iza vozila. Soul Maxx dodaje opciju za ulaza u vozilo bez ključa, zadnji retrovizor koji se zatamnjuje. Oba modela su dostupni sa 1.6L benzinskim ili dizel motorima pri čemu je Mixx model dostupan i sa automatskom transmisijom.

foto © Kia

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.