Nagrada za Hondu Jazz na ovogodišnjem Women’s World Car of the Year Awards

Izvor: Moto.rs, 15.Dec.2014, 10:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nagrada za Hondu Jazz na ovogodišnjem Women’s World Car of the Year Awards

Oduvek popularan Hondin model Jazz trijumfovao je na nedavno održanom „Women’s World Car of the Year Awards 2014“, izbacivši iz konkurencije Kia Soul u kategoriji najpristupačnijeg automobila.

Sudeći po odluci najprofesionalnijih novinarki iz 15 zemalja, uključujući i njih devet iz Evrope, nagrada je dodeljena na osnovu deset različitih kriterijuma uključujući dizajn i funkciju, stil i dopadljivost, komfor, prostor za prtljag i sitnice, jednostavnost u vožnji. >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << Dodatni elementi koji su uzeti u obzir, specijalno za ovu nagradu, uključuju ‘wow’ faktor , seksipil kao i odnos vrednosti i cene - ovo su faktori koje sve sudije smatraju bitnim za ženskog kupca automobila. U svojoj petoj godini postojanja ova nagrada, u organizaciji od strane New Zealand’s Women’s World magazine, se dodeljuje u šest kategorija uključujući najbolji porodični auto, sportski auto, luxury car, SUV, green car kao i najpristupačniji auto.

Sandy Myhre, generalni direktor i osnivač „Women’s World Car of the Year“ rekao je: “Honda može da bude veoma ponosna na ovo dostignuće. Veoma je teško za bilo koji auto da dospe na našu kratku listu, ženske novinarke u oblasti motornih vozila su veoma pronicljive tako da je pobeda u jednoj od kategorija značajna pohvala.“

Ovaj Hondin model trenutno je dostupan u ekonomičnoj verziji sa 1.2 i 1.4 i-VTEC benzinskim motorom i Hondina super efikasna hibridna tehnologija IMA. Nagrada dolazi uoči potpuno novog modela Honda Jazz-a koji će biti pušten u prodaju na leto 2015-te godine. Kao deo Hondinog asortimana „male serije“, treća generacija Evropskog Jazz-a biće izgrađena na globalnoj kompaktnoj platformi kompanije kao što je to slučaj sa modelom Civic i nedavno najavljenog modela HR-V. U kombinaciji sa Hondinim izuzetno prilagodljivim magičnim sedištima, koja štede prostor, novi model donosi veliku korist kupcima u pogledu raznovrsnosti, praktičnosti enterijera i odlična rešenja za skladištenje. Novi evropski model će dodatno ponuditi i smanjenu potrošnju goriva kao i bolje performanse zahvaljujući novoj generaciji motora iz „Earth Dreams Technology“ serije agregata.

foto © Honda
Pogledaj vesti o: KIA

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.