Kia nagradni konkurs Otputujte u Ženevu na susret s Kia Stingerom

Izvor: AutoBlog, 15.Feb.2017, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kia nagradni konkurs "Otputujte u Ženevu na susret s Kia Stingerom"

Nagradni konkurs traje sve do 1.marta 2017. i dobitniku donosi izlet za dve osobe, avionske karte i ulaznice za 87. Međunarodni salon automobila u Ženevi. Autosalon se u drugom najvećem švajcarskom gradu odvija između 9. i 19. marta. Kia Motors nedavno je predstavila novi model Stinger, sportsku limuzinu sa najboljim performansama u dosadašnjoj istoriji Kije. Kia Srbija je pripremila javni nagradni konkurs u kome lako možete osvojiti izlet na autosalon u Ženevi i pogledati atraktivan Kia Stinger uživo. Nagradni konkurs traje sve do 1.marta 2017. i dobitniku donosi izlet za dve osobe, avionske karte i ulaznice za 87. Međunarodni salon automobila u Ženevi. Autosalon se u drugom najvećem švajcarskom gradu odvija između...
Pogledaj vesti o: KIA

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

16.02.2017 ::: Kia organizuje nagradnu igru -Otputujte u Ženevu na spoj s Kia Stingerom-

Izvor: AutoMagazin, 16.Feb.2017, 14:33

Kia Motors nedavno je predstavila novi model Stinger, sportsku limuzinu sa najboljim performansama u dosadašnjoj istoriji Kije. Kia Srbija je pripremila javni nagradni konkurs u kome lako možete osvojiti izlet na autosalon u Ženevi i pogledati atraktivan Kia Stinger uživo.

Nastavak na AutoMagazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.