KIA proslavila proizvodnju milionitog Cee’d modela

Izvor: Moto.rs, 23.Maj.2015, 10:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KIA proslavila proizvodnju milionitog Cee’d modela

Kada je predstavljen u toku 2006. godine, Cee’d je zabeležio veliki proboj na tržištu, a to je ujedno bio i prvi njihov model proizveden na teritoriji Evrope.

Kia je nedavno zabeležila proizvodnju milionitog Cee’d modela u njihovom proizvodnom postrojenju u Slovačkoj. Reč je o odličnom modelu u okviru segmenta kojem pripada i koji istovremeno predstavlja i veliki korak napred za kompaniju Kia, a proizvođač >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << sa zadovoljstvom navodi da su izuzetno zadovoljni činjenicom da je proizveden tako veliki broj jedinica. Kia Cee’d nalazi se na drugom mestu najprodavanijih Kia modela na teritoriji Evrope, dok se na prvom mestu nalazi Sportage SUV, a u periodu između 2006. i 2012. godine, Kia je proizvela ne manje od 646.305 jedinica prve generacije Cee’d modela.

foto © carscoops.com

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.