Uhapšen nakon što je lomio i pretio u kafiću

Izvor: JužneVesti.com, 30.Mar.2015, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen nakon što je lomio i pretio u kafiću

Dvadesetogodišnji S. S. iz Žitorađe uhapšen je zbog sumnje da je u lokalnom kafiću polomio stakla, pretio radnicima i probušio gume na autu vlasnika kafića ispred lokala.

On se tereti za krivična dela nasilničko ponašanje i ugrožavanje sigurnosti.

Sumnja se da je S.S. 27. marta, u večernjim časovima, pokušao nasilno da uđe u prostorije kafića u Žitorađi, pri čemu je polomio staklo na ulaznim vratima, upućivao pretnje radnicima >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << kafića i probušio tri pneumatika na parkiranom motornom vozilu vlasnika kafića - navodi se u saopštenju.

Osnovni javni tužilac je osumnjičenom, nakon saslušanja, odredio pritvor do 30 dana.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

UHAPŠEN ZBOG NASILNIŠTVA U ŽITORAĐI: Mladić (20) provalio i demolirao kafić

Izvor: Kurir, 31.Mar.2015, 08:52

S.S. se tereti da je provalio u jedan od kafića u Žitorađi, polomio staklo na ulaznim vratima i uz pretnje vlasniku i osoblju uništavao inventar u objektu, a zatim izbušio i gume na vlasnikovom automobilu parkiranom ispred kafića..PROKUPLJE - Prokupačka policija uhapsila je S. S. (20) iz Žitorađe...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.