RK Hisar – RK Radan 30:25

Izvor: juGmedia, 05.Maj.2015, 19:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RK Hisar – RK Radan 30:25

LESKOVAC/LEBANE – Pobedom u komšijskom derbiju s Radanom u velikoj dvorani hale Dubočica (30:25) rukometaši Hisara stigli su nadomak višeg ranga takmičenja.

O prelasku iz Druge lige – grupa Morava u Istočnu grupu Prve lige odlučiće se u poslednjem kolu u direktnom okršaju sa ekipom Aleksinca, u gostima, koja sada kao i Hisar ima 20 bodova.

Susret sa Radanom protekao je u dominaciji Leskovčana koji su >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << posle početnog vođstva gostiju lako stekli prednost od dva do tri gola i održali je do odlaska na odmor (16:13).

U nastavku je maksimalno vođstvo Hisara iznosilo pet pogodaka u 48. minutu.

Kod domaćih se istakao Luka Stojanovic sa 7 golova, a u redovima Radana Strahinja Jovic sa 10 koji je ujedno bio i najefikasniji pojedinac ovog duela.

(Kraj)

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Futsaleri ispali iz lige

Izvor: OkRadio.rs, 06.Maj.2015, 07:01

KMF Vranje poražen je u Smederevu od istoimene ekipe sa 3:2 u 22. kolu Prve Futsal lige Srbije. Ekipa Vranja je šampionat završila na devetom mestu što nije bilo dovoljno da ostane član prvog ranga takmičenja u državi. Iako je glavni konkurent u borbi za opstanak, Nova Pazova, poražen u...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.