10.02.2016 ::: Jaguar F-Pace na ledu i Žoze Morinjo za volanom (FOTO)

Izvor: AutoMagazin, 10.Feb.2016, 05:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

10.02.2016 ::: Jaguar F-Pace na ledu i Žoze Morinjo za volanom (FOTO)

Slavni portugalski fudbalski trener Jose Mourinho uverio se u sposobnosti novog crossovera marke Jaguar, na zaleđenom jezeru na severu Švedske. Prototip Jaguar F-Pace S isproban je na jezeru nedaleko od mesta Arjeplog...

Pogledajte: Počela prodaja Jaguara F-PACE u Srbiji.

Pri temperaturi vazduha od čak -30˚, Mourinho je uživao u vozačkim sposobnostima profesionalnog finskog vozača, Tommi >> Pročitaj celu vest na sajtu AutoMagazin << Karrinahoa, a zatim i sam isprobao Jaguarov SUV model.

reklama

Jose Mourinho je istakao, da je vožnja u ovim surovima uslovima za njega bila fantastično iskustvo. On je dodao, i da je vožnja sa profesionalnim vozačem učinila da mu adrenalin skoči kao da je izašao na teren ispred 80 000 fanova.

Prototip Jaguara F-Pace S pokreće V6 3.0 Turbo motor maksimalne snage 380 KS i maksimalnog obrtnog momenta 450 Nm. Agregat je uparen sa osmostepenim automatizovanim menajčem i sistemom pogona na sve točkove.

Foto:

Automagazin.rs
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na AutoMagazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoMagazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoMagazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.