Hyundai Enduro predstavljen u Seulu

Izvor: Autorepublika.rs, 02.Apr.2015, 09:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hyundai Enduro predstavljen u Seulu

Hyundai ovih dana predstavlja svoje novo krosover vozilo kodnog imena Enduro, tj. jedno od prvih predstavljanja bilo je na sajmu automobila u Seulu. Po navodima ovog proizvođača glavni adut ovog vozila jeste kontraverzni dizajn koji je kombinacija klasičnog izgleda jednog SUV vozila i pravca koji vuče ka motociklima.

Namena Hyundai Endo SUV-a nije vezana za brdovite i kamenite predele, iako je reč o SUV vozilu, tj. po navodima Hyundai-a Enduro je namenjen mladim ljudima i gustom gradskom saobraćaju. Moramo priznati da je upravo dizajn privukao našu pažnju i verujemo da će se dopasti većini kupaca koji žele malo agresivniji izgled svog novog krosovera.

Što se tiče specifikacija Hyundai HND-12 Enduro koncept dugačak je 4271 mm, širok 1852 mm, dok je visina ovog modela 1443mm. Podaci o pogonu još uvek su nepoznati.

Nastavak na Autorepublika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autorepublika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autorepublika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.