Genesis u jednom danu dobio više od 4300 narudžbi za G90

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Nov.2015, 09:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Genesis u jednom danu dobio više od 4300 narudžbi za G90

Nova hjundaijeva premijum marka Genesis bi mogla ostvariti odličan početak.

Naime, za prvi je model G90 u prva 24 sata od otvaranja knjige narudžbi u Južnoj Koreji zabilježeno 4.342 narudžbe što pokazuje ogroman interes domaćeg tržišta za sam model, ali i cjelokupan brand.

Već je otprije poznato kako će G90 premijerno biti predstavljen 9. decembra, a ranije objavljene skice i nekoliko neslužbenih "špijunskih" fotografija je otkrilo većinu tajni dizajna >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << ovog automobila koji će naslijediti raniji Hyundai Equus.

U Hyundaiju ne skrivaju oduševljenje velikim brojem narudžbi jer se radi o automobilu iz višeg cjenovnog ranga te su vrlo zadovoljni jer smatraju kako je za takav rezultat zaslužan uspjeh dosadašnjeg modela Genesis, agresivna marketinška kampanja za novi brand te nove bezbjedonosne i infotainment karakteristike hundaijevih modela koji su doprinijeli velikom interesu za G90.

Na kraju dodajmo kako će prodaja modela G90 krenuti početkom iduće godine, ovaj će model biti dostupan većinom na tržištima na kojima je bio dostupan Equus, a pokretat će ga atmosferski 3.8 V6 GDI snage 334 KS, novo razvijeni bi-turbo 3.3 V6 snage 370 KS te 5,0-litreni V8 snage 425 KS. Sva tri pogonska motora će biti uparena s automatskim ručnim mjenjačima, a opcionalno će se moći naručiti i pogon na sva četiri točka. Kupci mogu očekivati bogatu serijsku i opcijsku opremu.

(NN, autonet.hr)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.