Smrt u sudaru na Ibarskoj magistrali

Izvor: S media, 22.Feb.2011, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Smrt u sudaru na Ibarskoj magistrali

Na Ibarskoj magistrali, kod Lipovačke šume danas u 16.30, u sudaru autobusa prevoznika "Lasta" i putničkog vozila mađarske registracije poginula Sonja R. (27), saznaje S media portal. Na ovoj deonici saobraćaj se odvija otežano.

Danas u popodnevnim satima na Ibarskoj magistrali kod Lipovačke šume dogodila se saobraćajna nesreća, saznaje S media portal. U sudaru su učestvovali autobus >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << autoprevoznika "Lasta" i putničko vozilo sa mađarskim registarskim tablicama. Prilikom sudara poginula je Sonja R. (27), koja je upravljala putničkim vozilom. Kako saznajemo, nesrećna devojka je najverovatnije izgubila kontrolu nad vozilom koje se usled loših saobraćajnih uslova zarotiralo na putu i udarilo u autobus. Na lice mesta odmah su izašli lekari Hitne pomoći, koji su mogli samo da konstatuju smrt. Uviđaj je obavila i patrola policije.

Niko od putnika u autobusu koji je saobraćao na relaciji Beograd-Lazarevac nije povredjen, a saobraćaj je na delu Ibarske magistrale kod Lipovačke šume na kratko bio obustavljen zbog uvidjaja.

S media

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Poginula žena u nesreći kod Lipovačke šume

Izvor: SrbijaNet.rs, 22.Feb.2011

Jedna žena je poginula u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se kasno popodne dogodila na Ibarskoj magistrali kod Lipovačke šume. Sudar autobusa "Laste" i automobila marke "klio", madjarskih registarskih oznaka, dogodio se u 16.25 sati, rečeno je Tanjugu u Birou za komunikacije MUP-a

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.