Poginuo bugarski državljanin, povređeno osmoro ljudi

Izvor: Politika, 21.Dec.2014, 10:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginuo bugarski državljanin, povređeno osmoro ljudi

BEOGRAD – Muškarac koji je jutros poginuo na Ibarskoj magistrali bugarski je državljanin, a u toj saobraćajnoj nesreći povređeno je osam osoba, saopšteno je Tanjugu u Ministarstvu unutrašnjih poslova (MUP).

Do nezgode je došlo oko 2.50 sati na kružnom putu između tunela Lipak i Straževica, kada se vozilo bugarskih registarskih oznaka sudarilo sa vozilom makedonskih registarskih oznaka.

U MUP-u >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << navode da je poginuo vozač koji je bugarski državljanin, a osam osoba je zadobilo potvrde i oni su prebačeni u Urgentni centar.

U Srbiji 82 saobraćanje nezgode, dve osobe stradale

Prema podacima iz Uprave saobraćajne policije, prethodnog dana na putevima u Srbiji evidentirano je 82 saobraćajnih nezgoda u kojima je 44 osoba povređeno, a nažalost dve osobe su smrtno stradale.

U Beogradu je evidentirano 40 saobraćajnih nezgoda u kojima je 18 osoba povređeno, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Prema izveštajima meteorologa u nedelju se očekuje kišno vreme, u višim predelima zemlje i slab sneg što prouzrokuje mokre kolovoze i poledicu.

Iz AMŠ apeluju na na smanjenu brzimu i poštovanje saobraćajnih propisa jer i magla u velikoj meri otežava vožnju i smanjena je vidljivost najviše na području Leskovca i Vranja.

Prema podacima Uprave granične policije trenutna zadržavanja putničkih vozila na graničnim prelazima su do 30 minuta, sem graničnog prelaza Horgoš, a vreme zadržavanja je oko 60 minuta sa tendecijom porasta.

Tanjug

objavljeno: 21/12/2014

Nastavak na Politika...






Povezane vesti

U saobraćajnoj nesreći poginula jedna, povrijeđeno 7 osoba

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Dec.2014

BEOGRAD- U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć u 2.51 na obilaznici na Ibarskoj magistrali kod Železnika poginula je muška osoba od oko 45 godina, a sedmoro ljudi je povrijeđeno, uključujući četvorogodišnju djevojčicu...Portparol Hitne pomoći dr Nada Macura, je rekla da su...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.