POGINUO TINEJDŽER KOD BEGEČA!

Izvor: Kurir, 12.Dec.2011, 08:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POGINUO TINEJDŽER KOD BEGEČA!

FUTOG - Kobno prevrtanje!

Petnaestogodišnji J. D. iz Futoga poginuo je u teškoj nesreći koja se dogodila na ulazu u Begeč iz pravca Futoga! Do tragedije je došlo kad je „škoda oktavija“, kojom je upravljao M. S. (24) iz Futoga, iz neutvrđenih razloga sletela s puta.

- Nesreća se dogodila u nedelju ujutro, kad je M. S. izgubio kontrolu nad upravljačem. Automobil je sleteo s puta, prevrnuo se u odvodni kanal i na kraju završio u obližnjoj njivi. J. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << D. je izdahnuo na licu mesta, a vozač M. S. je prevezen u Urgentni centar, gde su mu konstatovane lake povrede. On je posle ukazane pomoći pušten na kućno lečenje - rekao je izvor Kurira.

Odmah posle otpuštanja iz bolnice policija je odredila zadržavanje do 48 sati zbog sumnje da je vozio pod dejstvom alkohola.

(S. S.)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Dečak poginuo kod Begeča

Izvor: CrnaHronika.rs, 12.Dec.2011

Petnaestogodišnji J. D. poginuo je rano jutros u saobraćajnoj nesreći u blizini Begeča.Automobil marke 'škoda oktavija', u kojem se nalazio, izletela je sa puta na ulazu u Begeč iz pravca Futoga.Nastradali dečak se nalazio na mestu suvozača, a automobilom je upravljao M. S. (23) koji je tom prilikom...

Nastavak na CrnaHronika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.