Nemački državljanin osumnjičen za krijumčarenje nakita

Izvor: Blic, 04.Dec.2011, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemački državljanin osumnjičen za krijumčarenje nakita

Nemački državljanin u čijem je vozilu na graničnom prelazu Batrovci pronađeno više od dva kilograma nakita biće predat istražnom sudiji zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo krijumčarenja, saopšteno je danas iz MUP-a.

Prilikom kontrole kombi vozila "ford tranzit" na izlazu iz Srbije, u torbi u tovarnom prostoru je otkriveno 2.100 grama nakita, najverovatnije srebrnog.

Vozilom je upravljao nemački državljanin Ibrahim A. (56), koga će policijski službenici Regionalnog centra prema Hrvatskoj predati Osnovnom sudu u Sremskoj Mitrovici.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Švercovao nakit

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Dec.2011

BATROVCI -..Nemački državljanin u čijem je vozilu na graničnom prelazu Batrovci pronađeno više od dva kilograma nakita biće predat istražnom sudiji zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo krijumčarenja, saopšteno je danas iz MUP-a...Prilikom kontrole kombi vozila "ford tranzit"...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Carinici pronašli 2 kilograma nakita

Izvor: Vesti-online.com, 04.Dec.2011

Carnici su na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu iz Srbije, prilikom kontrole kombi vozila "ford tranzit“, u torbi u tovarnom prostoru automobila, otkrili 2,1 kilograma nakita, najverovatnije srebrnog...Kombi je vozio nemački državljanin Ibrahim A. (56), koga će policijski službenici Regionalnog...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.