BIO JE DROGIRAN: Vozač “renoa” bio pod narkoticima u trenutku stravične nesreće!

Izvor: Telegraf.rs, 30.Okt.2014, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BIO JE DROGIRAN: Vozač “renoa” bio pod narkoticima u trenutku stravične nesreće!

Kristijan Fazlija (20) bio je drogiran dok je vozio "reno" koji se sudario sa kamionom na obilaznici kod Resnika. U nesreći su poginuli Danijel Dominiković (22), Isidora Demir (21), Sead Kruezi (20) i sam Kristijan

Na obdukciji je utvrđeno da je Kristijan Fazlija (20), vozač “renoa” koji se sudario sa turskim šleperom bio pod dejstvom narkotika u trenutku kada se dogodila saobraćajna nesreća na obilaznici >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << kod Resnika.

Podsećamo, u toj saobraćajnoj nesreći na licu mesta su poginuli su Danijel Dominiković (22), Isidora Demir (21), Sead Kruezi (20) i sam Kristijan. Petoro mladih ljudi koji su bili u automobilu vraćali su se sa svadbe iz Barajeva.

Prvi rezultati istrage ukazuju da je vozač kamiona prešao na levu stranu kolovoza.

Nakon saslusanja Turčinu je određen pritvor do 30 dana.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Jauk majke zaparao nebo

Izvor: Večernje novosti, 30.Okt.2014

BEOGRAĐANI Kristijan Fazlija (21), njegova devojka Isidora Demir (19), i njihovi drugovi Sead Kruezi (20) i Daniel Marinković Dominković (22), koji su poginuli u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u nedelju uveče na obilaznici kod Resnika, sahranjeni su u četvrtak u Beogradu. Prvo troje na večni...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.