Nedeljni horoskop od 16. do 22. maja

Izvor: Press, 16.Maj.2016, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nedeljni horoskop od 16. do 22. maja

Nedeljni horoskop.
Foto:zena.blic.rs
Ovan - 21. 3. - 20. 4.
Posao: Energetski status Ovnova se menja na bolje. Počinje da se pokreće sve ono na čemu su radili u prethodnim nedeljama ili pak samo maštali. Komunikacija sa ljudima iz okruženja se bitno popravlja, naročito sa onima koji su na položaju. Bitne informacije dolaze i daju neku prednost. Finansijski deo i dalje muči Ovnove, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << ali nove ideje ih teraju napred bez obzira na teret koji vuku. Savet: I dalje budite strpljivi jer postoje izvesne kočnice koje sami ne možete da prevaziđete.
Ljubav: Prilike za interesantna poznanstva će biti i više nego dovoljno - na putu, prilikom večernjeg izlaska, odlazak u omiljeni kafić, na radnom mestu. Slobodnim Ovnovima će se svideti neko ko je zauzet, misteriozan ili živi u drugom mestu. Koliko vas to ograničenje nervira, toliko vas dalje uvlači u celu priču. Svakako se taj odnos neće tako brzo izdefinisati. Zauzeti Ovnovi bodre voljenu osobu ili od iste dobijaju podršku. Period jake bliskosti je pred vama.
Zdravlje: Pazite se prehlada i mogućih problema sa stomakom ili kičmom.


Bik - 21. 4. - 21. 5.
Posao: Bikovi se osećaju kao da su u nekoj mišjoj rupi. Osećaju potrebu da se pretvore u lava i da krenu sa rikanjem ne bi li skrenuli pažnju na sebe i izbacili iz sebe nagomilanu teskobu. Savet je upravo nešto između - svakako niste u mišjoj rupi i tu vam nije mesto, dok sretanjem pažnje na sebe ćete samo nesmotreno potencirati u kakvom ste problemu. Možete da se oslonite na podršku prijatelja i ljudi koje ste nenako zadužili. Pokreću se ambiciozni projekti od kojih ćete imati koristi.
Ljubav: U ovom periodu se maštanja iz prethodnog perioda pretvaraju u realnost. Slobodni Bikovi upoznaju nekoga ko je fizički vrlo privlačan, mentalno interesantan i po godinama mlađi. Strasti su jake pa se može pokrenuti i ljubomora kao propratni efekat. Poznanstva su moguća preko interneta, prijatelja ili u blizini vode. Zauzeti Bikovi protestuju jer voljena osoba suviše radi ili se bavi matičnom porodicom. Samo nemojte kroz svađe da tražite pažnju.
Zdravlje: Skloni ste virusnim i bakteriskim infekcijama.


Blizanci - 22. 5. - 21. 6.
Posao: Važite za individualce ali je ovo period u kojem najbolje funkcionišete u okviru neke grupe. Okolnosti se menjaju a vi postajete impulsivniji. Mnogo stvari se nagomilalo ali to ne znači da morate da ih rešite sve od jednom. Za početak, ispratite novonastale promene i prilagodite se. Nešto prepustite saradnicima da rešavaju a vi dajte sebi prioritete. Konkurencija jača i svaka vaša greška može suviše da vas košta. Obnovite neke kontakte i samo mudro napred.
Ljubav: Vaša impulsivnost privlači suprotan pol. Vrlo je moguće da će to biti neko ko je zauzet a mnogim Blizancima će se javiti neko iz prošlosti. Strasti vas vuku ka nečemu što je neizvesno. Sada ipak više volite svoju slobodu pa ćete sasvim sigurno nešto zakomplikovati u emotivnom odnosu. Zauzeti Blizanci rešavaju neki problem u komunikaciji sa voljenom osobom. Otvoreniji ste i sami lakše primate kritiku na svoj račun.
Zdravlje: Moguće su vam prolazne glavobolje.


Rak - 22. 6. - 22. 7.
Posao: Finansijska situacija vam se napokon popravlja ili je to brzo izvesno. Razmišljate kako da unapredite svoj poslovni status, a od kraja nedelje nešto se pokreće u tom pravcu. Najbolje će proći Rakovi koji imaju polsove sa inostrastvom ili rade sa ljudima. Bilo koji vid učenja e se pokazati kao isplativ. Možete da se oslonite na podršku i dobre savete saradnika. Nešto održite kao tajnu jer će vam to vrlo brzo biti kec u rukavu.
Ljubav: Trudite se da ne ponovite neke emotivne greške iz prošlosti - vezana za izbor partnera ili odnos koji nije bio zdrav za vas. Povratak partnera iz prošlosti ne mora nužno da bude loš ali samo ako ste naučili lekciju. Neko nov vam se može pojaviti kroz poslovno okruženje ali i tu ste skloni da brkate signale. Zauzeti Rakovi će rešavati nagomilane probleme (ako ih ima). Možete odlučiti i da prekinete odnos ali nema više guranja stvari pod tepih.
Zdravlje: Povedite računa o ishrani. Grlo vam je slaba tačka.


Lav - 23. 7. - 23. 8.
Posao: Potreba za bilo kojom vrstom slobode raste. Od toga u kom pravcu ćete usmeriti svoju pažnju zavisi i vaš uspeh na poslovnoj sceni. Obično ste dobri u multitaskingu ali je sada vreme za konkretne ciljeve. Novi poslovi vas dodatno motivišu. Prija vam i pažnja koju dobijate. Povoljno vam je sve što je vezano za inostranstvo i strance, uniforme, javnost, trgovinu. Biraćete saradnike koji vas ne opterećuju ali je pitanje koliko su kompetentni i koliko mogu da vas prate u naumljenom.
Ljubav: Vreme je da stavite tačku na pređašnji period kojeg god da ste emotivnog statusa. Slobodnim Lavovima se dešava sasvim slučajno poznanstvo sa osobom koja putuje, školuje se ili preseljava. Postoji razlika u godinama zbog koje ćete se zamisliti ali vas to neće obeshrabriti. Interesantna priča i seksualno poklapanje vas samo vuče da dalje upoznajete tog nekog. Zauzeti Lavovi su napokon na istoj talasnoj dužini sa partnerom. Nešto se spontano rešava i oboje osećate iste težnje.
Zdravlje: Meteoropata ste u ovoj nedelji.


Devica - 24. 8. - 23. 9.
Posao: U prethodnom periodu vam je većina poslova nekako išla sama od sebe. Nastupajući događaji na poslovnoj sceni od vas zahtevaju više koncentacije i pažnje. Probudite svoju perfekcionističku prirodu i ustrojte se. Mnogo toga će vam biti mrsko ali se pokrenite. Pazite kome šta pričate, naročito ako se bavite privatnim poslom. Ovo je za vas period povoljan za početke i završetke poslovnih priča. Sve između je nekako neutralno i imaćete osećaj da ste u začaranom krugu.
Ljubav: Strasti vas pokreću u muško - ženskim odnosima. Ovo može da bude problematično za Device koje su u vezama koje ne funkcionišu. Vreme je da date sve od sebe i promenite nešto. U slučaju da ste već digli ruke, eto vama tajne veze. Slobodne Device mogu kroz nešto neobavezno početi jednu vrlo interesantnu emotivnu vezu. Kasnije ćete otkriti neke interesantne stveri vezane za osobu koja vam se svidela.
Zdravlje: Problemi sa varenjem i nesanicom.


Vaga - 24. 9. - 23. 10.
Posao: Utopili ste se u masu i čekate svoj trenutak da zasijate. Krajem nedelje spontano dolazite u prvi plan na poslu. Nekom svojom idejom možete privući pažnju nadređenih. Poslovni deo ima tendenciju da vam na bolje menja i privatni život. Finansije se popravljaju ili je na vidiku neki boljitak. Ovo je naročito povoljan period za umetnike, sportiste i trgovce. Mnoge Vage maštaju o preseljenju i velikim životnim promenama. Nekima će se sreća osmehnuti i krenuće u ostvarenje ovog sna.
Ljubav: Emotivni deo je obojen nekom daljinom između vas i partnera ili potencijalnog partnera. Slobodne Vage bi trebale da putuju, ili ćete sresti nekoga ko je u gostima. Interesantni susreti su vezani i za radno mesto. Flert sa osobom odmerenog ponašanja i prijatnog izgleda će vas pokrenuti na maštanje. Da li će se nešto konkretno desiti će na kraju ipak zavisiti od vas. Postavili ste visoke kriterijume. Zauzete Vage mogu biti odvojene od partnera. To u vama može pokrenuti neku neobjašnjivu ljubomoru.
Zdravlje: Iscrpljeni ste.


Škorpija - 24. 9. - 23. 10.
Posao: Izvesni materijalni gubici iz prethodnog perioda vas sve više opterećuju. Potreba za promenom iz dana u dan raste. Krajem nedelje počinjete da menjate pristup i to će dati efekta. Vaš trud neće ostati nezapažen od strane osoba na položaju ili klijenata. Potrebno je da se udružite sa nekim da biste bitnije popravili svoj poslovni status a konačno i finansije. Saradnja sa rođacima ili mlađim ljudima bi bio pun pogodak.
Ljubav: U emotivnom delu će mnoge Škorpije iznenaditi osoba koju već poznaju. I vi počinjete na drugačiji način da gledate na dosadašnjeg prijatelja. Možete da se pravdate alkoholom ili sličnim stvarima, ali očigledno vam treba neko ko vas poznaje. Prija vam pažnja osobe koja zna šta volite. Zauzete Škorpije su u odličnom periodu. Samo izbegavajte temu troškova i planova za put. Mnogi će razmišljati o proširenju porodice.
Zdravlje: Mogući su vam problemi sa probavom.


Strelac - 23. 11. - 21. 12.
Posao: Vrlo ste aktivni i traženi u poslovnom delu. Sa lakoćom dolazite do informacija i kontakata. Vreme je da razmislite o dodatnom poslu, a mnogi Strelčevi mogu hobi da pretvore u posao. Finansije vas i dalje brinu. Mnogo troškova od početka meseca vas je iscrplo. Tu možete da se oslonite na pomoć prijatelja ali ne preterujte sa zaduživanje. Počinjete drugoročno dobro da menjate svoje poslovne planove.
Ljubav: Slobodni Strelčevi upoznaju nekoga ko je iz drugog mesta ili često putuje. Vaša smirenost će privlačiti pomalo haotične potencijalne partnere. Mnogi će se dvoumiti između dve osobe. Verovatno ćete se odlučiti za osobu koja je poslovno i karakterno dominantnija. Zauzeti Stelčevi planiraju preseljenje, zajednički put ili proširenje porodice. Svakako uživate u zajedničkim trenucima koji sve duže traju.
Zdravlje: Stomak i kičma su vaše slabe tačke u ovoj nedelji.


Jarac - 21. 12. - 21. 1.
Posao: Mnogi Jarčevi razmišljaju o drastičnim poslovnim i privatnim promenama. Oni koji su zadovoljni svojim poslovnim statusom - otvaraju neko novo poglavlje. Poslovne prilike će se nizati a vi imate podršku saradnika i nadređenih. Jarčevi koji su nezadovoljni svojim poslom ili ne rade - razmišljate o odlasku u inostranstvo. Obnovite neke kontakte i pokrenite priču u tom pravcu krajem nedelje. U poslovnom delu je svakako prisutno usporavanje pa ćete nešto čekati.
Ljubav: Slobodni Jarčevi će privući pažnju osobe koju upoznaju kroz posao ili se intenzivira komunikacija sa nekim koga ste vrlo površno znali do sada. Svakako vaš emotivni život može postati vrlo interesantan. Intelektualni stimulans je nešto što vam treba. Zauzeti Jarčevi prolaze krizu u odnosu. Suviše ste se odaljili pa je vreme da obnovite bliskost. Dajte šansu partneru da se iskupi za nešto.
Zdravlje: Moguć vam je spazam mišića u ramenom delu. To se može odraziti kroz pojavu glavobolje ili nesanice.


Vodolija - 21. 1. - 19. 2.
Posao: Poslovni deo vam deluje potpuno haotično. Niti znate šta radite kao ni gde vam odlazi novac. Vreme je da povratite kontrolu i bolje se organizujete. U slučaju da to učinite, stoji vam niz dobrih poslovnih prilika. Povoljnosti su vezane za prijatelje i stare poslovne saradnike. Odlično vam je sve što je vezano za papire, strance, putovanja, posredništvo. Samo izbegnire rad sa rođacima i potpuno neiskusnim ljudima.
Ljubav: Sloboda vam je prioritet pa ćete se sada teško odlučiti za ulazak u vezu. Slobodne Vodolije traže interesantne sagovornike koje bi pratio flert. Ne želite da vas bilo ko davi i to ćete jasno staviti do znanja svakome ko se pojavi. Neke se mogu pokrenuti i maštati o vezi ali kada dođe do toga, strasti i interesantan razgovor je sve ono što će vas zadovoljiti. Zauzete Vodolije prati osećaj da sav teret vuku same. Samo bez svađe. Budite taktični u razgovoru sa voljenom osobom.
Zdravlje: Pad imuniteta. Prijao bi vam zasluženi odmor.


Ribe - 20. 2. - 20. 3.
Posao: Rešili ste da spustitte loptu i da se dobro zabavite. Tako ćete i birati saradnike sa kojima komunicirate. To može da pokrene tračeve. Umete da se zanesete i da neke stvari samo prođu pored vas. Samo ne dozvolite da posao trpi. Možete da materijalizujete jednu ideju ali samo bez investicija za sada. Ovo se više odnosi na neki kontak i udruživanje. Još ste u lenjoj fazi i ako radite više nego ranije.
Ljubav: Privlačite piglede suprotnog pola. Slobodne Ribe ipak imaju nekog konretnog u glavi. Moguć je susret ali je tu nešto tajno i treba da ostane tako. Emotivni deo deluje komplikovano, ali da je skroz jednostavan bilo bi vam dosadno. Zauzete Ribe uživaju u pažnji partnera. Vi ste dominantni u odnosu i pomažete voljenoj osobi da stavi tačku na nešto. Ako ste planirali zajednički put, vrlo je moguće da će se odložiti.
Zdravlje: Respiratorni organi i koža su vam slabe tačke.


 
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop za maj

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.