Ford: Ja sam mnogo skup za Prvu damu

Izvor: Vesti-online.com, 20.Jan.2017, 00:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ford: Ja sam mnogo skup za Prvu damu

Tom Ford je samo jedan od modnih dizajnera koji je odbio da oblači prvu damu Amerike Melaniju Tramp, a sada se na to osvrnuo i predsednik SAD Donald Tramp.

On je o tome govorio u intervjuu za magazin “The View“ u novembru.

- Pitali su me da je oblačim još pre par godina i ja sam odbio. Ne uklapa se u moju viziju - rekao je dodavši da je demokrata i da je glasao za Hilari.

Ipak, on sada ističe da je njegova odeća "preskupa" za jednu Prvu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << damu.

- Prva dama bi trebalo da nosi pristupačnu odeću čija je cena prihvatljiva prosečnoj Amerikanki i odeću koja je u našoj zemlji proizvedena. Moja odeća se pravi u Italiji i jako, jako je skupa. Mislim da Prva dama treba da predstavlja sve ljude - rekao je za "El".

Donald Tramp je dao izjavu za FOX Njuz povodom ovog događaja.

- Ko ga je pitao da je oblači? Nikada nisam bio fan Tom Forda, niti ću biti - izjavio je Tramp.
Pogledaj vesti o: Ford

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.