Prevrnuo se automobil u Sarajevu, tri osobe povrijeđene

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Dec.2014, 15:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prevrnuo se automobil u Sarajevu, tri osobe povrijeđene

SARAJEVO - Na raskrsnici ulica Branilaca grada i Kulovića u centru Sarajeva jutros nešto prije 08.00 sati došlo je do prevrtanja putničkog automobila marke "fiat", potvrdio je Agenciji Fena dežurni operativni MUP-a Kantona Sarajevo.

U saobraćajnoj nezgodi do koje je došlo usljed neprilagođene brzine povrijeđene su tri muške osobe koje su se nalazile u automobilu, a čiji su inicijali K. Č., A. M. i N. Č.

Povrijeđeni su u međuvremenu prevezeni na Kliniku >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << urgentne medicine Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu (KCUS).

Kako je Feni rečeno u KCUS-u, povrijeđeni su nakon ukazivanja prve pomoći podvrgnuti dijagnostici, ali još nije utvrđen stepen povreda.

Na uviđaj na mjesto nesreće izašli su pripadnici MUP-a KS, a saobraćaj na ovoj raskrsnici odvija se otežano
Pogledaj vesti o: Fiat

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.